Apolgimegmondja

Apolgimegmondja

Arat a halál

Apolgimegmondja

Arat a halál

Arat a halál

Polgármesterként a közösséget képviselem, a közösség felé pedig tájékoztatási kötelezettségem van. Ezt nem csak én találtam ki, erről rendelkezik az Info tv. 32§-a is. 

 

A vírusfertőzés robbanásszerű terjedése miatt nem csak én, de még a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság is erre a következtetésre jutott állásfoglalásában ( https://nadat.hu/a-polgarmesterekre-vonatkozo-rendelet-a-fertozottek-adataival-kapcsolatban/

Azon a napon, amikor ez az állásfoglalás megjelent (2021. 11. 14.), kéréssel fordultam a Váci Járási Hivatalhoz, hogy a sikeres védekezés elősegítésé érdekében, hetente adjon nekem felvilágosítást a járványügyi adatokról.

 

November 23-án megkaptam a választ: A kérelmet másfél hónap alatt bírálja el a Járási Hivatal! Indoklásuk szerint a hivatal illetékesei annyira leterheltek a járvány miatt, hogy nem érnek rá kiadni az adatokat.

 

Miért nem tudhatja meg senki azt, hogy hányan fertőződtek meg egy településen? Mennyi a beoltottak száma? Milyen oltást kaptak? Az elhunytak között hányan voltak oltottak és milyen oltást kaptak?

 

Óhatatlanul is felmerült a gyanú, hogy az állam valamit titkolni akar. És láss csodát, a gyanú beigazolódni látszik.  A mai napon a Transparency kiperelte a kínai vakcinák eltitkolt engedélyezési dokumentációját.

 

Ez mindössze két papírlapot jelentett: az egyik egy kétnapos, két fő által végzett gyárlátogatás jegyzőkönyve (a helyszínt és a vizsgálók személyét kitakarta a hatóság), a másik Szijjártó miniszter egyoldalas igazolása, miszerint a nagykövetségek szerint néhány országban már beadtak összesen 2,5 millió adagot.

Nincs dokumentáció a hatékonyságról és a fiolák tartalmáról sem. Úgy adtak be több százezer idős embernek ilyen vakcinát, hogy semmilyen vizsgálat nem állt rendelkezésre arról, hogy mekkora védettséget kapnak.

 

Azóta kiderült, hogy sokaknál semmilyen, vagy alig-alig mérhető volt az immunválasz.

 

Ami történt ebben a kínai bizniszben az bűncselekmény a magyar társadalom, a magyar emberek ellen.

 

Egyrészről megtörtént a közpénzek már-már szokásos lenyúlása és elherdálása. Az állam szükségtelenül drágán és egy átláthatatlan tulajdonosi szerkezetű közvetítő cég beiktatásával vásárolta meg a kínai vakcinákat. Az ügylet a Danubia Pharma nevű cégnek nagyjából 15 milliárd forintot kitevő, közpénzből származó extraprofitot eredményezett!

 

Másrészről 600.000 magyar ember életét is közvetlen veszélynek tette ki a kormány azáltal, hogy engedte a 60 évesnél idősebb magyar emberek körében alkalmazni a Sinopharm vakcinát, annak hatástalansága ellenére.  Orosz rulett ez, az emberélettel, hiszen innentől csak a véletlenem múlt az, hogy egy kínai vakcinával oltott idős ember megfertőződik-e, vagy sem.

 

Ami a leginkább megbocsájthatatlan, hogy ezzel a cselekedetével a Orbán Viktor olajat öntött az oltásszkeptikusok tűzére. Miután kiderült, hogy a Sinopharmmal oltott 60 év felettieknél igen nagy arányban nem alakult ki megfelelő immunválasz, az is kiderült, hogy hazudott a kormány, amikor azt állította, hogy kínai vakcina hatásosabb, mint a nyugatiak. https://hvg.hu/itthon/20210415_kormanyinfo. A kormánykampány arca, Merkely Béla is erősen félreérthetően fogalmazott, amikor ezt az interjút adta a Magyar Nemzetnek: A Semmelweis Egyetemen még nem találtunk olyan kínai vakcinával beoltott személyt, akinek ne lett volna pozitív, a tüskefehérjével ellenes antitestje két dózis beadását követően, tehát minden esetben kimutatható ellenanyagot detektáltunk. Egyébként ezt a kormányszócső Origo így publikálta: A kínai vakcina adja a legszélesebb védettséget  (https://www.origo.hu/itthon/20210505-merkely-bela-sinopharm-oltas.html)

 

Igaz Merkely Béla kampányarc korábban már mondott ilyeneket is:

Ennek a sok kamunak meg kavarásnak az lett a vége, hogy a magyar emberek közel 40%-ának nem alakult ki a bizalma az oltásokban. Az átoltottság megrekedt 6,2 millió oltottnál és arat a halál.  Magyarország az egymillió főre vetített 2700 fő COVID halálozással világelső lett halállistán. (2021.04.22-es adat). És még most állunk az Omikron fertőzés előtt, amit február közepére várnak az virológusok.